Resebloggen

Ny vagnenReseskildringar

Posted by Micke Fri, December 28, 2012 19:35:42

Blog image

Garmin eller TomTomReseskildringar

Posted by Micke Sun, June 27, 2010 09:09:34

Blog imageVilken GPS som är bäst råder det delade meningar om.
Efter den här resan kan vi konstatera att en Garmin leder oss fram på otroligt natursköna vägar, inga omvägar med ökade drivmedelskostnader. En TomTom skickar dig på tråkiga och sterila vägar. En Garmin ger dig spännande diskussioner i bilen, med sina kommentarer om att svänga in på vägar som inte finns. En TomTom är så tråkig att du nästan glömmer bort var du ska.
En Garmin ger dig tillfälle att träffa nya människor som du aldrig skulle träffat annars.
Vackra tulpanrabatter som du aldrig sett om du inte varit tvungen att vända med husvagnen i dem. Vi skulle heller aldrig ha träffat den otroligt trevliga dansken som gav oss personlig service genom att köra före och visa vägen, otroligt hur trevliga vissa kan vara, trots att vi precis kört sönder hans trädgård.

Oavsett vad Pernilla skriver på Facebook om sista etappen till träffen som anordnades av Danska Kuvaszklubben, så är det absolut inte sant.

Stoppade i tullenReseskildringar

Posted by Micke Sat, June 26, 2010 22:43:30

Ja nu är vi åter på Svensk mark, och givetsvis lyckades Egész ordna så att vi blev stoppade i tullen. En narkotikahund gick och luktade runt ankommande fordon, och när den kom för nära vår bil blev det ett sabla väsen. Detta väckte givetsvis tullarnas intresse och när de kom fram till mig så blev han ännu mer förbannad. Det gick inte att höra vad tullaren sade, så det var bara att gå ur bilen. Det blev att hämta hundpass för kontroll av rabiesvaccination och avmaskning samt diverse frågor. Allt i ordning, och strax fick vi lämna tullen. Hur vet de att vi hade rätt hundpass me oss? Ingen vågade ens försöka kolla om det var rätt hund som passet var utfärdat på.

En skål till Björn-OlavReseskildringar

Posted by Micke Fri, June 25, 2010 22:25:12

Blog image

och till alla andra vi känner!

MidsommarfirandeReseskildringar

Posted by Micke Fri, June 25, 2010 21:03:45UppvärmningReseskildringar

Posted by Micke Fri, June 25, 2010 17:10:53

Solen skiner, ölen ligger på kylning och kameran har vi låst in i kassaskåpet eftersom vi inte vill visa hur vi svenskar firar midsommar i Danmark.

Circuit i HerningReseskildringar

Posted by Micke Fri, June 25, 2010 17:04:31

Blog imageIdag var det revanschdax för Dalya, hon blev bästa tik och sedan BOB på Circuiten.
Bilden avslöjar en mycket lycklig ägare.Blog image

Festen före midsommarfestenReseskildringar

Posted by Micke Fri, June 25, 2010 16:56:26

Det blev en sen kväll med mycket skratt och glada miner. Grillarna gick för fullt och alla blev mätta och belåtna. Kvällen avslutades med kubb.Blog image