Resebloggen

Resebloggen

Om bloggen

Istället för att uppdatera vår hemsida när vi är på resande fot, så använder vi oss av denna blogg.

Garmin eller TomTom

ReseskildringarPosted by Micke Sun, June 27, 2010 09:09:34

Vilken GPS som är bäst råder det delade meningar om.
Efter den här resan kan vi konstatera att en Garmin leder oss fram på otroligt natursköna vägar, inga omvägar med ökade drivmedelskostnader. En TomTom skickar dig på tråkiga och sterila vägar. En Garmin ger dig spännande diskussioner i bilen, med sina kommentarer om att svänga in på vägar som inte finns. En TomTom är så tråkig att du nästan glömmer bort var du ska.
En Garmin ger dig tillfälle att träffa nya människor som du aldrig skulle träffat annars.
Vackra tulpanrabatter som du aldrig sett om du inte varit tvungen att vända med husvagnen i dem. Vi skulle heller aldrig ha träffat den otroligt trevliga dansken som gav oss personlig service genom att köra före och visa vägen, otroligt hur trevliga vissa kan vara, trots att vi precis kört sönder hans trädgård.

Oavsett vad Pernilla skriver på Facebook om sista etappen till träffen som anordnades av Danska Kuvaszklubben, så är det absolut inte sant.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by TOM TOM förare Sun, June 27, 2010 15:13:43

Det är visst sant, det som står på facebook. Cyklist marodör. Vi mötte en buss, en traktor med hövagn, smal bro, hästtransporter. Jag vill hellre veta att jag kommer fram än att titta på vacker natur när jag har bråttom.